Education

Longlife Learning System

A Longlife Learning System küldetése, a Longlife System-ben regisztrált és aktív tevékenységet folytató partnerek mindennemű oktatási támogatása, valamint a rendszerben dolgozók felkészítése, vállalkozásuk sikeressé tételére.

A képzések 3 különböző szinten folynak:

  1. Alap képzés / Start Szeminárium (kötelező), 7Steps oktatások

  2. Kulcsember

  3. Vezető képzés

Ezen képzések kiegészítéseképpen választható képzésekkel, workshopokkal támogatjuk a hálózat munkáját.

 

A képzések árairól és azokon való részvétel lehetőségéről érdeklődj szponzorodnál.

A képzésekről:

Start Pack nevű induló csomagunk tartalmazza a szükséges oktatási anyagokat nyomtatott formában, valamint az egyéb segédanyagokat, melyek szükségesek a gyors és sikeres üzletépítéshez. Mindezek mellett lehetőségük nyílik a partnereknek APPLIKÁCIÓNK-on keresztül a legmodernebb oktatási formában elsajátítani és felkészülni a Start vizsga kérdéseire és azokból online módon vizsgát tenni, mely okvetlenül szükséges a jutalék felvételéhez.

Start Szeminárium, a Longlife System alap és egyben legfontosabb kötelező képzése, ahol a rendszerhez csatlakozó tagok kötelezően vesznek részt. Itt elsajátítják a Közösségi Vállalat ismeretanyagát, szakmai és erkölcsi elvárásait, valamint megismerkednek a vállalat működésével és annak termékeivel, divízióival, jövőképével.

Ezen képzési forma elérhető a vadonat új APPLIKÁCIÓNKON keresztül is, mely egy kényelmes, egyszerű és bárhonnan-bármikor elérhető tanulási és vizsgázási mód a Longliferek számára.

A Start Szeminárium legfontosabb segédlete a Work Book nevű kiadvány,(melyet a regisztrációt követően, mindenki megkap, személyesen, vagy postai úton) melyben megtalálhatóak a Longlife System aktuális szabályai, és alapelvei.

Longlife Education saját oktatási rendszerének egyik fő eleme, a 7Steps, vagyis 7Alaplépés nevű elméleti és gyakorlati program, mely a vállalat legfontosabb ismeret anyagának képzését jelenti.

Kulcsember képzés a Longlife Education képzési rendszerének 2. Lépcsője, ahol az alapképzésre épülő, napi munkához szükséges gyakorlati oktatások zajlanak. Az oktatás legfőbb célja, önállóan dolgozó, könnyen másolható, profi gondolkozású partnerek kinevelése a rendszer számára, akik saját sikereik révén építik a Longlife System jövőjét.

Vezető képzés, melyen az Alap és Kulcsember képzések tapasztalatait, tudásanyagát, egyéni vezetői készségekkel átértékelve jutunk el a Jade és Crystal szintekre. A vezetői attitüd és elvárások elsajátítása, elméleti és gyakorlati képzés során 1-1 napos Super tréning keretében valósul meg.

Scroll