BiLoLi

A védett világ - Nemzetközi Ökofranchise koncepció

A Longlife CME fejlesztésekor megértettem, hogy az emberek, bár egyénileg felelősek a saját sorsukért, mégsem képesek még olyan nyilvánvaló életkörülmények kialakítására, ami a minőségi élet alapja lenne.

A politikusok, érezvén a tömeg akaratának nyomását, fennkölt szólamokban emlegetik a környezetvédelmet, ökotudatos magatartásra szólítanak fel, a gazdasági hatalmak alapítványokat hoznak létre a Föld védelmére, emberi jogi aktivisták és környezetvédők vívnak szélmalomharcot, de a valóságban igazi érdemi változás csak elvétve akad. Továbbra is terheljük bolygónkat a környezet szennyezésével, szemet hunyunk káros technológiák, romboló fogyasztási szokások felett.

A politikusok, érezvén a tömeg akaratának nyomását, fennkölt szólamokban emlegetik a környezetvédelmet, ökotudatos magatartásra szólítanak fel, a gazdasági hatalmak alapítványokat hoznak létre a Föld védelmére, emberi jogi aktivisták és környezetvédők vívnak szélmalomharcot, de a valóságban igazi érdemi változás csak elvétve akad. Továbbra is terheljük bolygónkat a környezet szennyezésével, szemet hunyunk káros technológiák, romboló fogyasztási szokások felett.

A Föld Chartája:

http://www.unesco.org/education/tlsf/mods/theme_a/img/02_earthcharter.pdf

már évtizedek óta megfogalmazódott, ratifikálásnál ott voltak a vezető hatalmak politikusai, ám azóta is háborúk dúlnak, az élelmiszeripar, a mezőgazdaság, az ipar egyaránt változatlan módon ontja magából a kemikáliákat, toxikus anyagokat!

Élelmiszereink tudományos és klinikai tesztekkel alátámasztott módon alkalmatlanok az ember és a természet szinergiájának fenntartására! Tápanyagtartalmuk már nem éri el az alapvető szükségleteink kielégítéséhez szükséges szintet, elszaporodtak a súlyos, sok esetben gyógyíthatatlan betegségek! Dübörög a gyorséttermi ipar, génmódosított, vegyszerekkel terhelt zöldségek, gyümölcsök kerülnek az asztalunkra, a gabonák terméseredményeinek javítására már morálisan is megkérdőjelezhető, a kormányok által preferált, az emberek előtt elhallgatott technológiák kerülnek alkalmazásra.

Az állatok nagyüzemi laboratóriumokban érnek be, a húsuk tele van antibiotikumokkal, tápszerekkel dúsítva, felpumpálva kerülnek az asztalunkra! A politikai érdekeken túlmutatva jól látható a háttérben meghúzódó elvtelen, morálisan meghasonlott gazdasági érdek, melynek profithajhászása minden mértéket nélkülöz. Eltökélt szándékunk, hogy a Longlife közösség fölé olyan védőhálót építsünk, amely alkalmas a minőségi életigények kiszolgálására.

A CME egyik kiemelt projektje egy olyan Divízió létrehozása, ami alkalmas tagjainak minőségi élelmiszereket, gyümölcsöket, zöldségeket termelni. Globális víziónk szerint, vállalatunk minden olyan országban, ahol a CME hivatalosan jelen lesz, létre kíván hozni egy Kolóniát: egy olyan, saját Longlife közösségi települést, ahol az Ultra Bio élelmiszerek előállítása mellett a minőségi, tartalmas életre, kikapcsolódásra, sportra, wellness szolgáltatásokra és nem utolsó sorban sok család megtelepedésére alkalmas környezetet alakítunk ki! Kolóniáinkon önálló energiaforrásokat, saját infrastruktúrát kívánunk létre hozni.

A letelepedett családok mellett minden CME tag úgynevezett birtok kártyával látogathatja majd a települést, kedvező áron használhatja kiadó apartmanjainkat, vásárolhat minden ott előállított termékünkből vagy szolgáltatásunkból!

A területen az ultra biokertészet termékein kívül, olyan, természetes anyagokból előállított táplálék kiegészítőket, élelmiszereket, minőségi ivóvizet és minden olyan terméket, szolgáltatást kedvező áron fog megkapni, amely a Kolónia területén jön létre vagy ott elérhető.

Az értékesítésre kerülő telkek tulajdonjogát kizárólag a CME Longlife System vállalatban dolgozó, ott minősült vezetői szinten működő disztribútoraink vásárolhatják meg, kedvezményes áron és konstrukcióban.

Az itt épülő házak a Bauhaus szellemében, de a XXI. század kihívásainak megfelelően aktív házként épülnek.

A letelepedő családok a területen lévő cégek, vállalkozások hasznaiból részesülnek. A zárt Kolónia alkalmas lesz a későbbiekben bővülésre, az létre jövő kapacitások, technológiák, szolgáltatások franchise alapot is képeznek. Terveink közt szerepel, hogy a területen iskolát, óvodát, inkubátorházat, öregek otthonát, sport és rekreációs létesítményeket hozzunk létre.

Hosszú távú terveink közt szerepel, hogy azokban az országokban, ahol a Longlife System már jelen van, további Biloli-kat hozzunk létre. A megvásárolandó területek az adott országok frekventált helyein, minőségi környezetben lesznek.

A Biloli-k 51%-ban mindig az anyavállalat tulajdonában maradnak.

Tervezett tőzsdei kilépésünk alkalmával ez nagymértékben emeli majd a vállalat tagjainak kezébe kerülő (a jövőben a GP-ről átváltható) tőzsdei részvények értékét.

A Biloli követhető példával, megújuló, környezetkímélő technológiákkal kíván példa értékű alternatívát mutatni az arra fogékony embereknek!

Scroll